De gemiddelde vierkantemeterprijs in Weteringpark is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Weteringpark
1.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Weteringpark is
31%
De waarde van huizen in Weteringpark zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Weteringpark.

Als je een huis koopt in Weteringpark zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Weteringpark het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Weteringpark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Weteringpark in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Weteringpark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weteringpark in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Weteringpark in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,645 inwoners per vierkante kilometer en 195 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Weteringpark zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.