De lokale woningmarkt in Buitengebied Hank west.

Als je investeert in een huis in Buitengebied Hank west zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Hank west het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Altena. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,622 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied Hank west achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied Hank west in Hank?

Een huis kopen in Buitengebied Hank west is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Hank west in Hank.

In de wijk Buitengebied Hank west in Hank is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2 mensen per vierkante kilometer en 10 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Hank west zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hank on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.