De gemiddelde prijs per vierkante meter in Industrieterrein Dongeoever Amerkant is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Industrieterrein Dongeoever Amerkant is
33%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Industrieterrein Dongeoever Amerkant.

Met een woning in Industrieterrein Dongeoever Amerkant zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Industrieterrein Dongeoever Amerkant het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Geertruidenberg. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industrieterrein Dongeoever Amerkant achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Industrieterrein Dongeoever Amerkant in Geertruidenberg?

Een huis kopen in Industrieterrein Dongeoever Amerkant is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industrieterrein Dongeoever Amerkant in Geertruidenberg.

In de buurt Industrieterrein Dongeoever Amerkant in Geertruidenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 20 inwoners per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Industrieterrein Dongeoever Amerkant zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 33% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Geertruidenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.