De gemiddelde prijs per vierkante meter in Isselt is € 6,679/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Isselt
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Isselt is
38%
De prijzen van woningen in Isselt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
25.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Isselt.

Als woningbezitter in Isselt zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 25.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,679 per vierkante meter. Hiermee doet Isselt het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Amersfoort. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Isselt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Isselt in Amersfoort?

Een huis kopen in Isselt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Isselt in Amersfoort.

In de buurt Isselt in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 149 mensen per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Isselt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.