De gemiddelde prijs per vierkante meter in Liendert is € 4,267/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Liendert
6.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Liendert is
31%
De woningprijzen in Liendert zijn het afgelopen jaar toegenomen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Liendert.

Als woningbezitter in Liendert zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,267 per vierkante meter. Hiermee doet Liendert het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amersfoort. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Liendert voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Liendert in Amersfoort?

Een huis kopen in Liendert is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Liendert in Amersfoort.

In de buurt Liendert in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,339 mensen per vierkante kilometer en 3,565 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Liendert zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.