De gemiddelde prijs per vierkante meter in Randenbroek is € 4,252/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Randenbroek
5.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Randenbroek is
30%
De woningwaardes in Randenbroek zijn het afgelopen jaar gezakt met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Randenbroek.

Als woningbezitter in Randenbroek zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,252 per vierkante meter. Hiermee doet Randenbroek het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Amersfoort. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Randenbroek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Randenbroek in Amersfoort?

Een huis kopen in Randenbroek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Randenbroek in Amersfoort.

In de buurt Randenbroek in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,023 mensen per vierkante kilometer en 3,580 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Randenbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,020 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.