De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vathorst-De Bron is € 4,483/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vathorst-De Bron
7.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vathorst-De Bron is
41%
De woningwaardes in Vathorst-De Bron zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vathorst-De Bron.

Als je een huis koopt in Vathorst-De Bron zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,483 per vierkante meter. Hiermee doet Vathorst-De Bron het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Amersfoort. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vathorst-De Bron voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vathorst-De Bron in Amersfoort?

Een huis kopen in Vathorst-De Bron is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vathorst-De Bron in Amersfoort.

In de wijk Vathorst-De Bron in Amersfoort is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,460 inwoners per vierkante kilometer en 1,360 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vathorst-De Bron zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 840 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 33% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.