De gemiddelde prijs per vierkante meter in Westwijk Zuid is € 5,812/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Westwijk Zuid
4.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Westwijk Zuid is
29%
De woningwaardes in Westwijk Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Westwijk Zuid.

Met een woning in Westwijk Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,812 per vierkante meter. Hiermee doet Westwijk Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Amstelveen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Westwijk Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Westwijk Zuid in Amstelveen?

Een huis kopen in Westwijk Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Westwijk Zuid in Amstelveen.

In de buurt Westwijk Zuid in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,438 inwoners per vierkante kilometer en 2,740 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Westwijk Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,635 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 26% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.