De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Zuid is € 5,041/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Zuid
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied Zuid is
24%
De woningprijzen in Buitengebied Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Zuid.

Met een woning in Buitengebied Zuid zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,041 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Zuid het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amstelveen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 5,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Zuid gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Zuid in Amstelveen?

Een huis kopen in Buitengebied Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Zuid in Amstelveen.

In de buurt Buitengebied Zuid in Amstelveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 86 inwoners per vierkante kilometer en 510 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amstelveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.