De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dapperbuurt is € 8,249/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Dapperbuurt
11.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Dapperbuurt is
39%
De prijzen van woningen in Dapperbuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dapperbuurt.

Met een woning in Dapperbuurt zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,249 per vierkante meter. Hiermee doet Dapperbuurt het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Amsterdam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dapperbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dapperbuurt in Amsterdam?

Een huis kopen in Dapperbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dapperbuurt in Amsterdam.

In de buurt Dapperbuurt in Amsterdam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 17,219 inwoners per vierkante kilometer en 5,775 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dapperbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.