De gemiddelde vierkantemeterprijs in Middenmeer is € 7,632/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Middenmeer
7.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Middenmeer is
31%
De huizenprijzen in Middenmeer zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Middenmeer.

Als je investeert in een huis in Middenmeer zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,632 per vierkante meter. Hiermee doet Middenmeer het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amsterdam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Middenmeer achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Middenmeer in Amsterdam?

Een huis kopen in Middenmeer is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Middenmeer in Amsterdam.

In de wijk Middenmeer in Amsterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,572 mensen per vierkante kilometer en 8,515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Middenmeer zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.