De gemiddelde prijs per vierkante meter in Frankendael is € 8,342/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Frankendael
10.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Frankendael is
38%
De woningprijzen in Frankendael zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Frankendael.

Als woningbezitter in Frankendael zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,342 per vierkante meter. Hiermee doet Frankendael het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,588 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Frankendael voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Frankendael in Amsterdam?

Een huis kopen in Frankendael is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Frankendael in Amsterdam.

In de buurt Frankendael in Amsterdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,356 mensen per vierkante kilometer en 6,515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Frankendael zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.