De gemiddelde prijs per vierkante meter in Houthavens is € 8,973/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Houthavens
10.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Houthavens is
40%
De huizenprijzen in Houthavens zijn het afgelopen jaar gestegen met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Houthavens.

Met een woning in Houthavens zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,973 per vierkante meter. Hiermee doet Houthavens het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Amsterdam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Houthavens voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Houthavens in Amsterdam?

Een huis kopen in Houthavens is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Houthavens in Amsterdam.

In de buurt Houthavens in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,989 inwoners per vierkante kilometer en 1,490 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Houthavens zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.