De gemiddelde prijs per vierkante meter in Transvaalbuurt is € 8,523/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Transvaalbuurt
10.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Transvaalbuurt is
40%
De woningwaardes in Transvaalbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Transvaalbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Transvaalbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,523 per vierkante meter. Hiermee doet Transvaalbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Amsterdam. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Transvaalbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Transvaalbuurt in Amsterdam?

Een huis kopen in Transvaalbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Transvaalbuurt in Amsterdam.

In de buurt Transvaalbuurt in Amsterdam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 25,008 bewoners per vierkante kilometer en 5,075 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Transvaalbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.