De gemiddelde vierkantemeterprijs in Anklaar is € 3,055/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Anklaar
2.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Anklaar is
24%
De waarde van huizen in Anklaar zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Anklaar.

Als bezitter van een huis in Anklaar zit je prima. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,055 per vierkante meter. Hiermee doet Anklaar het net zo goed dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Apeldoorn. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Anklaar voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Anklaar in Apeldoorn?

Een huis kopen in Anklaar is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Anklaar in Apeldoorn.

In de wijk Anklaar in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,794 bewoners per vierkante kilometer en 1,915 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Anklaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 655 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.