De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wernem is € 5,023/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Wernem
6.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Wernem is
28%
De woningwaardes in Wernem zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Wernem.

Als je woningbezitter wordt in Wernem zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,023 per vierkante meter. Hiermee doet Wernem het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Apeldoorn. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wernem voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wernem in Apeldoorn?

Een huis kopen in Wernem is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wernem in Apeldoorn.

In de buurt Wernem in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 585 bewoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Wernem zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.