De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster is € 3,726/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster
2.7%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster is
39%
De woningprijzen in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster.

Als woningbezitter in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,726 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidbroek - Mozaïek & Rooster het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Apeldoorn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,723 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zuidbroek - Mozaïek & Rooster voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster in Apeldoorn?

Een huis kopen in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster in Apeldoorn.

In de buurt Zuidbroek - Mozaïek & Rooster in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,251 mensen per vierkante kilometer en 1,955 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuidbroek - Mozaïek & Rooster zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 31% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Apeldoorn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.