De gemiddelde prijs per vierkante meter in Alteveer/Cranevelt is € 4,468/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Alteveer/Cranevelt
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Alteveer/Cranevelt is
29%
De waarde van woningen in Alteveer/Cranevelt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Alteveer/Cranevelt.

Met een woning in Alteveer/Cranevelt zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,468 per vierkante meter. Hiermee doet Alteveer/Cranevelt het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Arnhem. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Alteveer/Cranevelt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Alteveer/Cranevelt in Arnhem?

Een huis kopen in Alteveer/Cranevelt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Alteveer/Cranevelt in Arnhem.

In de buurt Alteveer/Cranevelt in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,407 inwoners per vierkante kilometer en 1,675 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Alteveer/Cranevelt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.