De gemiddelde vierkantemeterprijs in St. Marten/Sonsbeek is € 4,193/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in St. Marten/Sonsbeek
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in St. Marten/Sonsbeek is
39%
De waarde van huizen in St. Marten/Sonsbeek zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in St. Marten/Sonsbeek.

Als je een huis koopt in St. Marten/Sonsbeek zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,193 per vierkante meter. Hiermee doet St. Marten/Sonsbeek het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Arnhem. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt St. Marten/Sonsbeek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in St. Marten/Sonsbeek in Arnhem?

Een huis kopen in St. Marten/Sonsbeek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in St. Marten/Sonsbeek in Arnhem.

In de wijk St. Marten/Sonsbeek in Arnhem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,421 inwoners per vierkante kilometer en 3,400 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in St. Marten/Sonsbeek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 680 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.