De gemiddelde prijs per vierkante meter in Monnikenhuizen is € 3,800/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Monnikenhuizen
3.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Monnikenhuizen is
25%
De waarde van woningen in Monnikenhuizen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Monnikenhuizen.

Als woningbezitter in Monnikenhuizen zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,800 per vierkante meter. Hiermee doet Monnikenhuizen het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Arnhem. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Monnikenhuizen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Monnikenhuizen in Arnhem?

Een huis kopen in Monnikenhuizen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Monnikenhuizen in Arnhem.

In de buurt Monnikenhuizen in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,636 mensen per vierkante kilometer en 2,060 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Monnikenhuizen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 665 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.