De gemiddelde vierkantemeterprijs in Elden is € 3,835/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Elden
2.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Elden is
23%
De huizenprijzen in Elden zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Elden.

Als je investeert in een huis in Elden zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,835 per vierkante meter. Hiermee doet Elden het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Arnhem. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Elden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Elden in Arnhem?

Een huis kopen in Elden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Elden in Arnhem.

In de wijk Elden in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,581 mensen per vierkante kilometer en 1,030 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Elden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.