De gemiddelde prijs per vierkante meter in Noord is € 3,489/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noord
4.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Noord is
29%
De prijzen van woningen in Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Noord.

Met een woning in Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,489 per vierkante meter. Hiermee doet Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Barendrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Noord in Barendrecht?

Een huis kopen in Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord in Barendrecht.

In de buurt Noord in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,167 inwoners per vierkante kilometer en 1,175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 410 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.