De gemiddelde vierkantemeterprijs in Binnenland is € 3,650/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Binnenland
1.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Binnenland is
30%
De prijzen van huizen in Binnenland zijn het afgelopen jaar verminderd met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Binnenland.

Als je investeert in een huis in Binnenland zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,650 per vierkante meter. Hiermee doet Binnenland het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Barendrecht. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Binnenland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Binnenland in Barendrecht?

Een huis kopen in Binnenland is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Binnenland in Barendrecht.

In de wijk Binnenland in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,755 mensen per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Binnenland zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.