De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oranjewijk is € 3,927/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranjewijk
2.8%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Oranjewijk is
18%
De prijzen van huizen in Oranjewijk zijn het afgelopen jaar gedaald met
-6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oranjewijk.

Als je investeert in een huis in Oranjewijk zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis daalde het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,927 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjewijk het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Barendrecht. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oranjewijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oranjewijk in Barendrecht?

Een huis kopen in Oranjewijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjewijk in Barendrecht.

In de wijk Oranjewijk in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,024 mensen per vierkante kilometer en 825 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oranjewijk zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.