De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ter Leede is € 4,200/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Ter Leede
4.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ter Leede is
24%
De woningprijzen in Ter Leede zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Ter Leede.

Als je een huis koopt in Ter Leede zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,200 per vierkante meter. Hiermee doet Ter Leede het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Barendrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ter Leede gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ter Leede in Barendrecht?

Een huis kopen in Ter Leede is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ter Leede in Barendrecht.

In de wijk Ter Leede in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,413 inwoners per vierkante kilometer en 645 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ter Leede zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.