De gemiddelde vierkantemeterprijs in Molenvliet is € 3,880/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Molenvliet
3.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Molenvliet is
21%
De waarde van huizen in Molenvliet zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Molenvliet.

Als je investeert in een huis in Molenvliet zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,880 per vierkante meter. Hiermee doet Molenvliet het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Barendrecht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Molenvliet gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Molenvliet in Barendrecht?

Een huis kopen in Molenvliet is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Molenvliet in Barendrecht.

In de wijk Molenvliet in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,118 mensen per vierkante kilometer en 1,200 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Molenvliet zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 465 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.