De gemiddelde prijs per vierkante meter in Dorpzicht is € 3,762/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Dorpzicht
-0.7%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Dorpzicht is
21%
De huizenprijzen in Dorpzicht zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Dorpzicht.

Als je woningbezitter wordt in Dorpzicht zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,762 per vierkante meter. Hiermee doet Dorpzicht het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Barendrecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorpzicht achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Dorpzicht in Barendrecht?

Een huis kopen in Dorpzicht is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorpzicht in Barendrecht.

In de buurt Dorpzicht in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,512 bewoners per vierkante kilometer en 200 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Dorpzicht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 100 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.