De gemiddelde prijs per vierkante meter in Riederhoek is € 4,084/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Riederhoek
1.0%
Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Riederhoek is
22%
De huizenprijzen in Riederhoek zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Riederhoek.

Als je woningbezitter wordt in Riederhoek zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,084 per vierkante meter. Hiermee doet Riederhoek het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Barendrecht. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Riederhoek gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Riederhoek in Barendrecht?

Een huis kopen in Riederhoek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Riederhoek in Barendrecht.

In de buurt Riederhoek in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,346 bewoners per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Riederhoek zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 21% tussen de 25 tot 45 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.