De lokale huizenprijzen in Langveld e.o..

Met een woning in Langveld e.o. zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,720 per vierkante meter. Hiermee doet Langveld e.o. het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Bergeijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Langveld e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Langveld e.o. in Bergeijk?

Een huis kopen in Langveld e.o. is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Langveld e.o. in Bergeijk.

In de buurt Langveld e.o. in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,066 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Langveld e.o. zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.