De gemiddelde vierkantemeterprijs in Van den Tillaartstraat e.o. is € 3,769/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Van den Tillaartstraat e.o.
2.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Van den Tillaartstraat e.o. is
31%
De waarde van huizen in Van den Tillaartstraat e.o. zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Van den Tillaartstraat e.o..

Als je investeert in een huis in Van den Tillaartstraat e.o. zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,769 per vierkante meter. Hiermee doet Van den Tillaartstraat e.o. het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Bergeijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,515 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Van den Tillaartstraat e.o. voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Van den Tillaartstraat e.o. in Bergeijk?

Een huis kopen in Van den Tillaartstraat e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Van den Tillaartstraat e.o. in Bergeijk.

In de wijk Van den Tillaartstraat e.o. in Bergeijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 868 mensen per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Van den Tillaartstraat e.o. zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bergeijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.