De lokale woningmarkt in Dorpstraat.

Als woningbezitter in Dorpstraat zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Dorpstraat het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Dorpstraat achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Dorpstraat in Luyksgestel?

Een huis kopen in Dorpstraat is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dorpstraat in Luyksgestel.

In de buurt Dorpstraat in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,496 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Dorpstraat zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.