De lokale woningmarkt in Prins van Luikstraat e.o..

Als woningbezitter in Prins van Luikstraat e.o. zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Prins van Luikstraat e.o. het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Bergeijk. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,526 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Prins van Luikstraat e.o. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Prins van Luikstraat e.o. in Luyksgestel?

Een huis kopen in Prins van Luikstraat e.o. is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Prins van Luikstraat e.o. in Luyksgestel.

In de buurt Prins van Luikstraat e.o. in Luyksgestel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,137 mensen per vierkante kilometer en 170 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Prins van Luikstraat e.o. zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.