Luyksgestel is een gezellig dorp in de provincie Noord-Brabant, dicht bij de Belgische grens. Het staat bekend om zijn prachtige natuur, zoals de Luyksgestelse bossen en de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving. Hierdoor is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en actieve recreanten.

In het centrum van het dorp vind je diverse voorzieningen, zoals winkels, horecagelegenheden en een basisschool. Ook zijn er verschillende sportverenigingen en culturele activiteiten, waardoor er voor ieder wat wils is.

Luyksgestel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met diverse busverbindingen naar omliggende steden en dorpen. Bovendien ligt het dorp op korte afstand van de snelweg, waardoor je snel in grotere steden zoals Eindhoven en Tilburg bent.

Kortom, Luyksgestel is een aantrekkelijke woonplaats voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving met voldoende voorzieningen en goede bereikbaarheid.

Ontdek de Walter Aankoopservice in Luyksgestel! Als data-gedreven bedrijf met ervaren analisten weten wij precies wat de waarde van een huis is en hoeveel je moet bieden. Walter helpt je bij elke stap die je moet nemen om jouw droomhuis te kopen. Laat je begeleiden door onze experts en maak gebruik van onze kennis om de beste deal te scoren in het gezellige Luyksgestel. Kies voor zekerheid en gemak met de Walter Aankoopservice en verhuis binnenkort naar jouw perfecte woning in deze prachtige stad!

De vastgoedmarkt in Luyksgestel is in beweging. Er zijn 21 huizen verkocht in het huidige kwartaal, vergeleken met 9 in het vorige kwartaal. De gemiddelde transactieprijs is gestegen van 389.000 euro naar 436.000 euro, terwijl de gemiddelde transactieprijs per m² van 3.225 euro naar 3.257 euro ging. De gemiddelde vraagprijs is ook gestegen, van 389.000 euro naar 441.857 euro. De gemiddelde verkoopprijs ligt nu 1,1% boven de vraagprijs. De gemiddelde WOZ-waarde is gestegen van 364.348 euro in 2022 naar 412.590 euro in 2023.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Luyksgestel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.