De lokale woningmarkt in Hambroek.

Als je investeert in een huis in Hambroek zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,723 per vierkante meter. Hiermee doet Hambroek het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Berkelland. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,020 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hambroek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Hambroek in Borculo?

Een huis kopen in Hambroek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hambroek in Borculo.

In de wijk Hambroek in Borculo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,988 mensen per vierkante kilometer en 425 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hambroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Borculo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.