De lokale huizenmarkt in Nieuw Boer.

Als je woningbezitter wordt in Nieuw Boer zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,374 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw Boer het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Berkelland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,020 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw Boer voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Nieuw Boer in Borculo?

Een huis kopen in Nieuw Boer is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw Boer in Borculo.

In de buurt Nieuw Boer in Borculo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,479 bewoners per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw Boer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Borculo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.