De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Velft is € 3,952/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Velft
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Velft is
20%
De huizenprijzen in De Velft zijn het afgelopen jaar gestegen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Velft.

Als je een huis koopt in De Velft zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,952 per vierkante meter. Hiermee doet De Velft het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Bernheze. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Velft voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Velft in Heesch?

Een huis kopen in De Velft is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Velft in Heesch.

In de wijk De Velft in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,217 inwoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Velft zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.