De gemiddelde prijs per vierkante meter in Schoonstraat is € 2,935/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Schoonstraat
-1.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Schoonstraat is
26%
De waarde van woningen in Schoonstraat zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schoonstraat.

Als woningbezitter in Schoonstraat zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,935 per vierkante meter. Hiermee doet Schoonstraat het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Bernheze. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Schoonstraat gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Schoonstraat in Heesch?

Een huis kopen in Schoonstraat is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schoonstraat in Heesch.

In de buurt Schoonstraat in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,026 mensen per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schoonstraat zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.