De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bekerbuurt is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Bekerbuurt
8.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Bekerbuurt is
22%
De prijzen van woningen in Bekerbuurt zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bekerbuurt.

Als woningbezitter in Bekerbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bekerbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Bernheze. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bekerbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bekerbuurt in Heesch?

Een huis kopen in Bekerbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bekerbuurt in Heesch.

In de buurt Bekerbuurt in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,073 mensen per vierkante kilometer en 210 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bekerbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.