De gemiddelde prijs per vierkante meter in Het Rul is € 3,196/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Het Rul
4.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Het Rul is
26%
De prijzen van woningen in Het Rul zijn het afgelopen jaar gegroeid met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Het Rul.

Als je woningbezitter wordt in Het Rul zit je prima. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,196 per vierkante meter. Hiermee doet Het Rul het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Bernheze. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 11.0% tot € 3,579 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Het Rul voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Het Rul in Heesch?

Een huis kopen in Het Rul is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Rul in Heesch.

In de buurt Het Rul in Heesch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,293 bewoners per vierkante kilometer en 230 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Het Rul zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heesch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.