De gemiddelde prijs per vierkante meter in Veen en Duin is € 4,430/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Veen en Duin
3.9%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Veen en Duin is
38%
De waarde van woningen in Veen en Duin zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Veen en Duin.

Met een woning in Veen en Duin zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,430 per vierkante meter. Hiermee doet Veen en Duin het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Bloemendaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 6,057 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Veen en Duin achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Veen en Duin in Bloemendaal?

Een huis kopen in Veen en Duin is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veen en Duin in Bloemendaal.

In de buurt Veen en Duin in Bloemendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,086 inwoners per vierkante kilometer en 275 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Veen en Duin zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bloemendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.