De gemiddelde vierkantemeterprijs in Te Zaanenkwartier is € 5,460/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Te Zaanenkwartier
4.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Te Zaanenkwartier is
24%
De prijzen van huizen in Te Zaanenkwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Te Zaanenkwartier.

Als je een huis koopt in Te Zaanenkwartier zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,460 per vierkante meter. Hiermee doet Te Zaanenkwartier het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Haarlem. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,629 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Te Zaanenkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Te Zaanenkwartier in Haarlem?

Een huis kopen in Te Zaanenkwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Te Zaanenkwartier in Haarlem.

In de wijk Te Zaanenkwartier in Haarlem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,709 inwoners per vierkante kilometer en 3,965 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Te Zaanenkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,540 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.