De lokale huizenmarkt in Tweede Exloërmond.

Als je woningbezitter wordt in Tweede Exloërmond zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,488 per vierkante meter. Hiermee doet Tweede Exloërmond het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Borger-Odoorn. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,749 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tweede Exloërmond voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Tweede Exloërmond in 2e Exloërmond?

Een huis kopen in Tweede Exloërmond is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tweede Exloërmond in 2e Exloërmond.

In de buurt Tweede Exloërmond in 2e Exloërmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 625 bewoners per vierkante kilometer en 985 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Tweede Exloërmond zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 2e Exloërmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.