De gemiddelde vierkantemeterprijs in Musselkanaal Noord is € 2,456/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Musselkanaal Noord
5.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Musselkanaal Noord is
23%
De waarde van huizen in Musselkanaal Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Musselkanaal Noord.

Als je investeert in een huis in Musselkanaal Noord zit je prima. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,456 per vierkante meter. Hiermee doet Musselkanaal Noord het net zo goed dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stadskanaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,514 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Musselkanaal Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Musselkanaal Noord in Musselkanaal?

Een huis kopen in Musselkanaal Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Musselkanaal Noord in Musselkanaal.

In de wijk Musselkanaal Noord in Musselkanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 306 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Musselkanaal Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Musselkanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.