De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Nieuw-Buinen is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Nieuw-Buinen
0.0%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Verspreide huizen Nieuw-Buinen is
27%
De woningwaardes in Verspreide huizen Nieuw-Buinen zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuw-Buinen.

Met een woning in Verspreide huizen Nieuw-Buinen zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Nieuw-Buinen het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Borger-Odoorn. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 2,749 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Nieuw-Buinen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Nieuw-Buinen in Nieuw-Buinen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Nieuw-Buinen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Nieuw-Buinen in Nieuw-Buinen.

In de buurt Verspreide huizen Nieuw-Buinen in Nieuw-Buinen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6 inwoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Nieuw-Buinen zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 5% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 5% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuw-Buinen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.