De lokale huizenmarkt in Ceresdorp.

Als je woningbezitter wordt in Ceresdorp zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,329 per vierkante meter. Hiermee doet Ceresdorp het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Stadskanaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,518 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ceresdorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Ceresdorp in Musselkanaal?

Een huis kopen in Ceresdorp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ceresdorp in Musselkanaal.

In de buurt Ceresdorp in Musselkanaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 229 bewoners per vierkante kilometer en 420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Ceresdorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Musselkanaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.