De gemiddelde prijs per vierkante meter in Biesdonk is € 2,885/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Biesdonk
2.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Biesdonk is
26%
De woningwaardes in Biesdonk zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Biesdonk.

Met een woning in Biesdonk zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,885 per vierkante meter. Hiermee doet Biesdonk het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Breda. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Biesdonk gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Biesdonk in Breda?

Een huis kopen in Biesdonk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Biesdonk in Breda.

In de buurt Biesdonk in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,365 inwoners per vierkante kilometer en 2,380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Biesdonk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 745 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.