De gemiddelde prijs per vierkante meter in Doornbos-Linie is € 3,438/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Doornbos-Linie
3.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Doornbos-Linie is
35%
De huizenprijzen in Doornbos-Linie zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Doornbos-Linie.

Met een woning in Doornbos-Linie zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,438 per vierkante meter. Hiermee doet Doornbos-Linie het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Doornbos-Linie achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Doornbos-Linie in Breda?

Een huis kopen in Doornbos-Linie is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Doornbos-Linie in Breda.

In de buurt Doornbos-Linie in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,385 inwoners per vierkante kilometer en 2,345 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Doornbos-Linie zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 530 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.