De gemiddelde prijs per vierkante meter in Fellenoord is € 4,491/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Fellenoord
2.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Fellenoord is
41%
De woningprijzen in Fellenoord zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Fellenoord.

Als je woningbezitter wordt in Fellenoord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,491 per vierkante meter. Hiermee doet Fellenoord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Breda. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Fellenoord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Fellenoord in Breda?

Een huis kopen in Fellenoord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Fellenoord in Breda.

In de buurt Fellenoord in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,874 bewoners per vierkante kilometer en 1,005 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Fellenoord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.