De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heuvel is € 3,769/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Heuvel
3.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heuvel is
35%
De waarde van woningen in Heuvel zijn het afgelopen jaar opgelopen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heuvel.

Met een woning in Heuvel zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,769 per vierkante meter. Hiermee doet Heuvel het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Breda. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heuvel achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heuvel in Breda?

Een huis kopen in Heuvel is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heuvel in Breda.

In de buurt Heuvel in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,378 inwoners per vierkante kilometer en 3,970 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Heuvel zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,045 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.