De gemiddelde prijs per vierkante meter in Princenhage is € 3,883/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Princenhage
3.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Princenhage is
26%
De prijzen van woningen in Princenhage zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Princenhage.

Als je woningbezitter wordt in Princenhage zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,883 per vierkante meter. Hiermee doet Princenhage het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Breda. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Princenhage voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Princenhage in Breda?

Een huis kopen in Princenhage is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Princenhage in Breda.

In de buurt Princenhage in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,350 bewoners per vierkante kilometer en 3,960 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Princenhage zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,340 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.